top of page
marienoel.jpg
Lingerie Web Design

Grafisk opsætning
af hjemmeside

Få hjælp til at skabe en professionel hjemmeside der repræsenter dig, din forretning, evner og den du er.

person-holding-cup-of-coffee-572738.jpg

Hjælp og sparring til tekst og produkter

Få hjælp, sparring og feedback på dine tekster til hjemmesiden, produkter, freebee's m.m. 

Lingerie Models

Hjælp til at finde din visuelle brand identitet

Din visuelle brand identitet kan have en stor rolle for din virksomhed.

Få hjælp til finde den der oser af dig.

Hjemmesider der gør indtryk

Travel Blogs

Hvad siger de andre

Meriam Al-Erhayem
Psykoterapeut

Tanken om at få lavet en ny hjemmeside, virkede helt uoverskueligt  for mig, men den udfordring formåede Marie Noél, at guide mig igennem på en meget professionel, tålmodig, varm  og forståelig måde.

Marie Noél formåede på kort tid, at forstå mine behov og resultatet svarede til de ønsker jeg udtrykte.

Jeg har fra flere sider fået tilbagemelding om, at min hjemmeside både er overskuelig men samtidig fremstår faglig stærk.

Dette er præcis hvad jeg ønskede og håbede på - jeg kunne ikke være mere glad.

Jeg vil til enhver tid anbefale Marie Noél og hermed give mine varmeste anbefalinger.

Carina Qvist
Vejleder og mentor

Det har betydet meget for mig at få hjælp til min hjemmeside, som helt ny soloselvstændig.

Det mest unikke ved Marie Noél's hjælp har været, hendes ærlige, refleksive og konstruktive feedback,  samtidig med at hun respekterede mine ønsker.

Det har været en rigtig sjov og kreativ proces! Hun har virkelig hjulpet godt med mine tekster, så mine besøgende på hjemmesiden kan mærke og føle hvad jeg står for og hvem jeg hjælper.

Efter kun en times samtale om mig og min virksomhed , fangede hun lynhurtigt mit kreative udtryk og ønsker. 

Jeg er så stolt over min hjemmeside og får enormt positive og imponerende tilbagemeldinger fra de besøgende - de siger hver gang at den er smuk, dejlig og brugervenlig. Det er præcis som jeg havde drømt om.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine tanker, drømme, behov, ønsker og vision for din virksomhed og hjemmeside.

Tidligere projekter

1.png

Se hjemmesiden live

2.png

Se hjemmesiden live

3.png

Se hjemmesiden live

Marie Noél

Mit navn er Marie Noél og jeg kender  på egen krop udfordringerne ved at være soloselvstændig, nystartet og have et brændende ønske om at leve af sin passion. Det er spændende, overvældende og til tider en lidt ensom rejse.

Men det behøver det ikke at være og vi skal ikke kunne alt selv.

Da jeg for flere år siden startede som selvstændig, vidste jeg ikke særlig meget, men rejsen har lært mig mange ting. Blandt andet at nogle opgaver er okay at give væk, til folk der rent faktisk elsker at lave det du ikke er sååå interesseret i. For lad os være ærlig... dem kan der være nogle af :)

Hvis du ikke kan overskue at sætte dig ind i alt det tekniske, men stadig ønsker en professionel hjemmeside, uden at betale en bondegård... 
Så er du havnet det rette sted!

Jeg elsker nemlig at designe og bygge professionelle hjemmesider, der hjælper ildsjæle godt på vej til at leve og arbejde med det de brænder for!

Og da jeg kender til de økonomiske udfordringer/prioriteter, vi som soloselvstændige ofte kan stå med, har jeg bygget en model, der gør at du selv kan være med til at bestemme prisen, alt efter dit budget og hvad du selv kan/vil gøre.

IMG_2008.jpeg

"Mit mål er altid, at du bliver glad helt nede i maven, når du går ind på din egen hjemmeside"

- Marie Noél

Happy1 gif.gif
giphy.gif
giphy (1).gif
Image by Leone Venter

Sådan foregår det:

Vi starter altid med en gratis, uforpligtende og afklarende telefonisk samtale. Her får du mulighed for at fortælle mig hvad du har af tanker, behov, ønsker og vision for din hjemmeside og din forretning. 

Ud fra denne samtale vil jeg give et uforpligtende tilbud på hvad dine ønsker vil koste.

Hvis du vælger at jeg er den rette til at hjælpe dig med din hjemmeside, indgår vi en aftale og den kreative proces går i gang.

Her bliver vi helt specifikke sammen på dine ønsker, behov og det overordnet formål for hjemmesiden. Både det visuelle udtryk som valg af farver, billeder m.m. men også de helt lavpraktiske, men yderst vigtige funktioner, som du ønsker hjemmesiden skal have.

Jeg vil altid spare med dig og dele evt. ideér, hvis du ønsker.

Efter denne samtale, kommer din del af arbejdet, som er at få tekster og evt. billeder klar og sendt af sted til mig. Denne del kan jeg desværre ikke gøre for dig, men hvis du ønsker min hjælp, feedback og sparring til sidens tekster, og evt. ydelser, freebee's m.m. kan dette tilkøbes.

Efter din del, starter min! nemlig hele opbygningen og design af din professionelle hjemmeside, med alle de ønskede funktioner, undersider og grafiske udtryk.

Når jeg har skabt din hjemmeside, får du tilsendt et link, så du kan se hvordan det hele ser ud. 

Herefter tager vi en snak om jeg har ramt dine ønsker og behov rigtigt, eller om noget skal ændres og/eller tilføjes.

Vigtigt! Mit mål er altid at du skal blive glad helt nede i maven, når du går ind på din egen hjemmeside. Din hjemmeside skal repræsenterer dig og det du laver og det er vigtigt at du kan sende den ud i verden med stolthed og glæde. 

Derfor er vores samarbejde heller ikke slut før den følelse er der.

Når alt i dig råber "YES" den er der, så er det tid til at teste at alt fungerer som det skal og så er det tid til at gå live!

Sådan foregår det
Earphones

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at ringe og skrive, med evt. spørgsmål eller hvis vi skal tage en snak om hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. 

 

kontakt@marienoel.dk  |  Tel: +45 42300020

Tak for din besked!

Kontakt

Der findes ingen dumme spørgsmål, ingen for store eller for små. Hvis der er noget du er i tvivl om eller gerne vil spørge ind til, så vær ikke bange for at skrive eller ringe.

bottom of page