En snak om mod

Anmod om en gratis  og uforpligtende session, så du kan finde modet til at møde op i dine relationer  og i verden, som det skønne rod du nu en gang er, og lære at kommunikere præcis hvad du  har på hjertet, på en måde der skaber dybe meningsfulde relationer

EN SNAK OM MOD!

En hel session med dig i fokus!

GRATIS!

EN SNAK

- om DIG og hvordan det påvirker DIT liv at frygten for konflikter, dårlig stemning, og at miste relationen og kærligheden fra andre gør at du holder ting inde.

EN SNAK

- om hvordan det påvirker DIG og hvordan DU har det, ikke at føle dig fri til bare at sige fra og sige hvad du tænker, føler og har behov til dem omkring dig. 

Fordi frygten for bl.a. hvad andre tænker, stopper dig.

VI GÅR I DYBDEN

- og bliver præcise på netop dine udfordringer, tanker og hvornår usikkerheden på om det er nu er godt nok eller vigtigt nok at dele, hvis nogen bliver skuffet, irriteret eller kede af det, dukker op.

ENDU VIGTIGERE

bliver vi specifikke på hvad det er du ønsker dig i stedet!

Hvordan ønsker du at dine relationer skal være og hvordan ønsker du at være i dem og i verden.

JA, vi kan nå meget på en session! Det overrasker mig hver gang!

Og så er det gratis og helt uforpligtende! 

Jep du hørte rigtig - Session er gratis!

Hvis du er der i dit liv hvor du ønsker at nu skal være anderledes og du gerne vil have klarhed - så vil jeg elske at tale med dig!

What's the catch?

Hvis du er lidt lige som mig, tænker du måske:

"What! En hel session gratis!?

What's the catch Marie Noel?

Og til det kan jeg faktisk svare meget simpelt: 

Jeg kender

- hvordan det føles når frygten for at blive afvist eller ikke at blive mødt og forstået, gør at det er fysisk umuligt at sige de ord højt som ligger lige på tungen.

Og jeg ved hvor frustreret  og  skuffet man bliver på sig selv.

Jeg ved

Jeg ved

- hvordan det er at være den altid glade, positive og overforstående person, der altid bare siger ja, og går med på andres ideer, for at være vellidt og opretholde den gode stemning.

Det var mig

- i mere end 20 år!

Indtil den dag jeg blev godt og gammeldags træt af at leve i mit eget selvskabte pleaser fængsel, hvor jeg ikke var fri til at være mig.

Derfor tilbyder jeg disse gratis uforpligtende opkald, da det er min mission at hjælpe så mange skønne kvinder jeg kan, med at finde modet til at møde op i deres relationer som det skønne rod de nu en gang er, og frit kunne tale fra hjertet.

 

OG for at kunne gøre det, skal vi sammen finde ud af om det du kæmper med er noget jeg kan hjælpe med - og hvis jeg kan, får du mulighed for at mærke om jeg er den rette til at hjælpe dig.

It's that simple:)

Marie Noél© 2019 All Rights Reserved.

Home | De svære samtaler| Snak om det - med børn | Om | Kontakt

Privacy policy | Terms and Conditions

Marie Noél Jepsen

Skindergade 26, 1 sal, (Soul Fitness), 1159 København K