top of page
Image by Ratiu Bia

Gratis rådgivende forældresamtale

​Á 25 minutters varighed - Telefonisk eller online 

Få hjælp til at tale med dit barn om psykisk lidelse, kompliceret skilsmisse, alvorlig sygdom eller andre belastende livsomstændigheder, som påvirker dig... og derfor også dit barn.

Giv dit barn gaven af at forstå, alt det som de fornemmer foregår

Når livet rammer os som forældre og vi får det svært indeni. Enten p.gr. af sorg, en psykisk lidelse, en kompliceret skilsmisse, alvorlig sygdom eller andre belastende livsomstændigheder. Så kan det være svært at vide hvordan vi skal tale med vores børn om det. Og om vi overhovedet skal tale med vores børn om det?

Vi fortæller os selv at det er bedst ikke at indblandende  dem, i frygt for at gøre dem bekymret og kede af det.

Men børn sanser og fornemmer alt, også alt det vi gerne vil skåne dem for. Så enten kan vi efterlade dem alene til at forstå hvad det er der sker. En forståelse de ofte vender indad, hvor de giver sig selv skylden for mor eller fars adfærd og humør.

Eller vi kan hjælpe dem, via ærlige og kærlige samtaler, til at forstå det de allerede fornemmer, og at det ikke er deres skyld.

Den rådgivende samtale

Samtalen er gratis og har en varighed af 25 minutter.

Den foregår enten telefonisk eller online.

Samtalen er til, for at I som forældre, får mulighed for at dele og få sparring på jeres tanker og evt. bekymringer, for hvad der sker i familien, og selve snakken med barnet. Vi taler om nogle af de bekymringer der er grunden til, at i ikke har taget snakken endnu.

 

  • Er de for små?

  • Hvad kan man sige?

  • Skal man overhovedet sige det?

  • Hvordan skal man sige det?

 

Det er også en samtale hvor du som forældre, lærer lidt mere om hvor meget børn egentlig sanser, fornemmer og forstår. Og hvorfor det rent faktisk er et svigt ikke at tale med barnet, ligegyldig alder, om det de sanser og den virkelighed i er i sammen.

Book samtalen

Skriv til kontakt@marienoel.dk eller ring på telefon: 42300020. Så finder vi en dato og et tidspunkt der passer jer.

Det vil være den bedste gave du kan give dit barn, dig selv og familien.

Untitled design (10).png
bottom of page